Ugrás a tartalomra
Tanjug/Xinhua News Agency via AP/Deng Hua

Vélhetően gyújtogatás okozott tüzet egy karaokeklubban

2018-04-24
10:24
2018-04-24
11:25
Forrás
hirado.hu
Legkevesebb 18 halálos áldozata és öt sérültje van egy dél-kínai tűzesetnek.

A lángok egy karaokeklubban csaptak fel keddre virradóra. A tüzet eloltották, a rendőrség gyújtogatásra gyanakszik. A kínai hatóságok időközben azonosították a feltételezett gyújtogatót, a 32 éves férfi után körözést adtak ki. A rendőrség emellett nyomravezetői díjat is kitűzött. A feltételezett elkövetőt azzal gyanúsítják, hogy egy veszekedést követően ő rakta a tüzet a három emelet magas bárban – jelentette a helyi hírtelevízió. A tévé úgy tudja, hogy el is torlaszolta a klubhelyiség egyetlen ki- és bejáratát, ami miatt a vendégek nem tudtak elmenekülni. Az életeket követelő tűzesetek nem számítanak ritkának Kínában, mivel a biztonsági óvintézkedéseket gyakran figyelmen kívül hagyják.

karaokeklub
Dél-Kína
tűzeset
gyújtogatás

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.