Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Vélhetően viszonzatlan szerelem miatt lett öngyilkos a zentai lány

2019-05-20
11:41
2019-05-20
12:24
Forrás
Blic
A tragédia újabb részleteire derült fény.

Öngyilkos lett az a 15 éves kislány, akinek a testét tegnap reggel találták meg Zentán - erősítették meg a Blic belgrádi napilapnak a zentai Alapfokú Ügyészségnél. A napilap tudni véli továbbá, hogy a lány egy sállal akasztotta fel magát a családi házuk melléképületében. Sajtóinformációk szerint a fiatal lány nevelőszülőknél élt, akik jól bántak a lánnyal, igyekeztek mindent megadni neki. A kislány már korábban is próbálkozott öngyilkossággal. Vasárnap reggelre vélhetően viszonzatlan szerelem miatt vetett véget életének, ezzel kapcsolatban azonban még nyomoz a rendőrség - írja a lap.

öngyilkos
Zenta

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.