Ugrás a tartalomra
Mentőautó
Pannon RTV

Vélhetően viszonzatlan szerelem miatt lett öngyilkos a zentai lány

2019-05-20
11:41
2019-05-20
12:24
Forrás
Blic
A tragédia újabb részleteire derült fény.

Öngyilkos lett az a 15 éves kislány, akinek a testét tegnap reggel találták meg Zentán - erősítették meg a Blic belgrádi napilapnak a zentai Alapfokú Ügyészségnél. A napilap tudni véli továbbá, hogy a lány egy sállal akasztotta fel magát a családi házuk melléképületében. Sajtóinformációk szerint a fiatal lány nevelőszülőknél élt, akik jól bántak a lánnyal, igyekeztek mindent megadni neki. A kislány már korábban is próbálkozott öngyilkossággal. Vasárnap reggelre vélhetően viszonzatlan szerelem miatt vetett véget életének, ezzel kapcsolatban azonban még nyomoz a rendőrség - írja a lap.

öngyilkos
Zenta

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.