Ugrás a tartalomra

Vérengzés Priboj közelében

2017.10.19
14:34
2017.10.19
17:09
Forrás
Szerbiai RTV
Lőfegyverrel megsebesítette sógorát és exfeleségét, ezután késsel támadott sógornőjére és anyósára, majd öngyilkos lett egy 63 éves férfi Pribojban.

A sógorát és a volt feleségét megműtötték az užicei kórházban, és nem hivatalos értesülések szerint már nincsenek életveszélyes állapotban. Az anyós és a sógornő a priboji kórházban kaptak sürgősségi ellátást.

A férfi ellen már korábban is tettek bűnvádi feljelentést erőszakos magatartás és illegális fegyvertartás miatt.

Előzmény:

Nem hivatalos értesülések szerint egy középkorú férfi behatolt volt felesége házába, ahol rálőtt a nőre, és mindazokra, akik ott tartózkodtak. Három nő és egy férfi megsebesült. A vérengzés után a lövöldöző férfi öngyilkos lett.

lövöldözés
öngyilkosság
Priboj

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.