Ugrás a tartalomra

Videó a szabadkai bankrablásról

2019-10-18
12:12
2019-10-18
18:39
Egy biztonsági kamerás felvétel terjed az interneten, amelyen a szabadkai bankrablás látható.

Kiszivárgott a szabadkai bankrablás biztonsági kamerás felvétele. Ezen az látható, ahogyan a fegyveres elkövető lecsap a biztonságiakra, majd távozik a pénzzel. Nem hivatalos információk szerint egymillió euró körüli összeget zsákmányolt a rabló, akit azóta is nagy erőkkel keresnek.

A felvételen az látható, ahogy egy civil ruhás biztonsági ember kihozza a pénzzel teli zsákot a bankból, miközben a rabló kilép egy sötét színű autóból és gázsprével fújja le a pénzszállító autónál várakozó őrt, az ott lévő járókelőket és a zsákot tartó biztonsági embert is. A zsák először a földre kerül, majd az egyenruhás őr odaszalad és besiet a zsákkal a bankba, a fegyveres rabló pedig követi. Majd az elkövető zsákkal a kezében távozik az épületből. Odasiet a sötét autóhoz, beteszi a zsákot a kocsi hátsó ülésére, majd beindítja az autót és elhajt a helyszínről. Mindez csupán fél perc alatt zajlott le.

A rendőrség még mindig keresi az elkövetőt. A korábbi információkkal ellentétben, a felvételből kiderül, hogy a rabló egyedül hajtotta végre az akciót, vagyis nem volt társa. Mint ismeretes, a rablás szerda délelőtt történt Szabadka belvárosában, a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában. Nem hivatalos értesülések szerint az elkövető mintegy egymillió eurót vitt el.

Szabadka
bankrablás
videó
felvétel
álarc
fegyver

Most

13:58, Frissítve: 14:23

Változékony, szeles idő lesz

Kedden a szokásosnál alacsonyabb hőmérséklet vár ránk. Szerdától némi felmelegedés lehet. Szerbia egyes részein sárga riasztás van érvényben a zivatarok miatt.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.