Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Villanypóznának ütközött egy autóbusz Szabadkán

2019-02-19
17:36
Forrás
Pannon RTV
Villanypóznának ütközött egy autóbusz ma Szabadkán a Makszim Gorkij utcában. A szemtanúk elmondása szerint egy személygépkocsi próbálta előzni a buszt, de idő előtt áttért annak sávjába.

A buszsofőr, hogy elkerülje az ütközést félrerántotta a kormányt, de elveszítette uralmát a jármű felett. Ekkor szaladt le az útról, magával sodorva a villanypóznát. Nem hivatalos információk szerint, a buszon nem utazott senki és személyi sérülés sem történt. A helyszínelést a Szabadkai rendőrség végzi.

Szabadka
autóbusz-baleset

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.