Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Villanypóznának ütközött egy autóbusz Szabadkán

2019-02-19
17:36
Forrás
Pannon RTV
Villanypóznának ütközött egy autóbusz ma Szabadkán a Makszim Gorkij utcában. A szemtanúk elmondása szerint egy személygépkocsi próbálta előzni a buszt, de idő előtt áttért annak sávjába.

A buszsofőr, hogy elkerülje az ütközést félrerántotta a kormányt, de elveszítette uralmát a jármű felett. Ekkor szaladt le az útról, magával sodorva a villanypóznát. Nem hivatalos információk szerint, a buszon nem utazott senki és személyi sérülés sem történt. A helyszínelést a Szabadkai rendőrség végzi.

Szabadka
autóbusz-baleset

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű