Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pannon RTV/Lukács Attila)

Volt feleségét, anyósát és apósát is meggyilkolta

2021-01-16
14:01
Forrás
Szerbiai RTV
Családi tragédia történt ma a dél-szerbiai Sjenica mellett Rasno faluban. Három személyt meggyilkoltak, míg egy személy sérüléseket szenvedett.

A szerb közmédia értesülései szerint egy férfi külföldről visszatérve elment korábbi feleségéhez, aki szüleivel és testvérével élt egy háztartásban, majd tüzet nyitott rájuk.

A volt feleség és annak szülei a helyszínen meghaltak, míg a nő testvérét súlyos sérülésekkel kórházba szállították, a támadó ugyanis mellkason lőtte.

A gyilkos elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

tragédia
gyilkosság
megölt
fegyver
elmenekült

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.