Ugrás a tartalomra
Tanjug/Taiwan Railways Administration via AP

Vonatszerencsétlenség Tajvanon, sokan meghaltak

2018-10-21
21:16
Forrás
VajdaságMa
Kisiklott egy vonat Tajvan északkeleti részén vasárnap, a szerencsétlenségben legalább 17-en életüket vesztették, 126-an pedig megsérültek - közölték a helyi hatóságok.

A baleset Jilan megyében történt a tengerparthoz közel. A vonat egy turisták körében népszerű vonalon haladt, amikor kisiklott, és több vagon felborult. A tajvani kormány elmondta, hogy a mentőcsapatok már megérkeztek a helyszínre. A miniszterelnököt értesítették a szerencsétlenségről. A helyi állami hírügynökség úgy értesült, hogy több mint harmincan rekedtek a roncsok alatt. 

Tajvan
vonatszerencsétlenség

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.