Ugrás a tartalomra
Tanjug/Taiwan Railways Administration via AP

Vonatszerencsétlenség Tajvanon, sokan meghaltak

2018-10-21
21:16
Forrás
VajdaságMa
Kisiklott egy vonat Tajvan északkeleti részén vasárnap, a szerencsétlenségben legalább 17-en életüket vesztették, 126-an pedig megsérültek - közölték a helyi hatóságok.

A baleset Jilan megyében történt a tengerparthoz közel. A vonat egy turisták körében népszerű vonalon haladt, amikor kisiklott, és több vagon felborult. A tajvani kormány elmondta, hogy a mentőcsapatok már megérkeztek a helyszínre. A miniszterelnököt értesítették a szerencsétlenségről. A helyi állami hírügynökség úgy értesült, hogy több mint harmincan rekedtek a roncsok alatt. 

Tajvan
vonatszerencsétlenség

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.