Ugrás a tartalomra
Tanjug/Niko Tavernise/Warner Bros. Pictures via AP

11 Oscar-jelölést kapott a Joker

2020-01-13
15:16
Forrás
MTI, HVG
A Joker című filmet jelölte a legtöbb, 11 kategóriában az amerikai filmakadémia Oscar-díjra hétfőn Los Angelesben.

Tóth Barnabás filmje, az Akik maradtak nem kapott jelölést. Közép-európai idő szerint hétfő délután hozták nyilvánosságra az idei Oscar-díjak jelöltjeit. A legfontosabb kategóriákban a Joker mellett Quentin Tarantino filmje, a Volt egyszer egy... Hollywood, továbbá az Élősködők, az 1917, az Aszfalt királyai, illetve a netflixes filmek közül Martin Scorsese Az ír című alkotása és a Házassági történet is esélyes arra, hogy bezsebeljen néhány szobrot. A több mint 9000 tagot számláló Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjait 92. alkalommal adják át: idén a tavalyinál jóval korábban, február 9-én tartják a ceremóniát a Los Angeles-i Dolby Színházban, a tavalyi gyakorlathoz hasonlóan idén is műsorvezető nélkül.

Oscar-jelölés
Joker
Filmakadémia

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.