Ugrás a tartalomra

2019-ben is lesz Green Future fesztivál Adán

2018.11.08
13:30
2018.11.08
20:50
Forrás
Pannon RTV
Ezt mai sajtótájékoztatójukon jelentették be a szervezők, akik már a fellépők közül is megneveztek néhányat.

Hajnalig bulizott a tömeg az idei Green Future Festivalon, Adán. Minden este fergeteges volt a hangulat.

Jövőre sem lesz ez másként - ígérik a szervezők, akik máris belevágtak az előkészületekbe.

Lengyel István, főszervező, Green Future Festival: „Összegezve az idei évet, szintén újból emelkedtek a látogatói számok, nagyobb térségből látogatnak most már a rendezvényeinkre, illetve nagyon jók a visszajelzések, hiszen mindig nagy öröm számunkra, amikor a fesztiválok után érkeznek az úgymond rajongói üzenetek, hogy megköszönjék, hogy mennyire jól sikerül összeválogatni a fellépőket vagy élete legjobb bulija volt.”

A szervezők decemberben újra elkezdik értékesíteni a kombinált bérleteket, melyek belépést biztosítanak a júniusi Color Festivalra és az augusztusi négy napos Green Future Festivalra.

Tajti Attila, főszervező, Green Future Festival: „A jövő évben fogunk mindenképpen jelenteni, de három fellépőt már a mai napra terveztünk. Aki biztosan fellép már 2019-ben nálunk, az Marika Rossa, fellép még a Follow The Flow és a Cloud 9+ is, akit már nagyon régóta visszavár a közönség a fesztiválra.”

Jövőre is igyekeznek megőrizni a fesztivál arculatát, és még több eszközt építeni újrahasznosítható és faanyagok felhasználásával, melyek a fesztiválozók kényelmét szolgálnák a természetközeli helyszínen.

Zenta
Green Future Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.