Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

45 éves a FIFI, vagyis a Fiatalokról Fiataloknak című rádióműsor

2022.10.01
12:28
2022.10.01
15:29
Forrás
Pannon RTV
A valamikori népszerű vajdasági műsor egykori munkatársai a születésnap alkalmából jubileumi adással készültek.

Az emlékműsort a Szabadkai Magyar Rádióban hallhatták az érdeklődők. Mamuzsity László, a FIFI egykori ifjúsági műsorának zenei szerkesztője elmondta, 45 évvel ezelőtt összejöttek a fiatalok, akiknek sikerült egy kultikus rádióműsort készíteniük. Arról is beszélt, hogy mi foglalkoztatja őket mostanság, erről diskuráltak az SZMR-ben is.

Pannon RTV

"A témák, hogy hogyan tudjuk átadni a vesszőparipát, a stafétabotot a mostani fiataloknak. Ez egy kicsit nehéz, ugyanis megjelent a technika, és a technika vívmányai alapján mindenki nagy átlagban a mobillal, illetve a számítógéppel van elfoglalva, és nem azzal, ami körülvesz bennünket. Tehát a barátság, a beszélgetés, az ismerkedés."

Pannon RTV
FIFI
születésnap
műsor
rádió

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű