Ugrás a tartalomra

45 éves a FIFI, vagyis a Fiatalokról Fiataloknak című rádióműsor

2022.10.01
12:28
2022.10.01
15:29
Forrás
Pannon RTV
A valamikori népszerű vajdasági műsor egykori munkatársai a születésnap alkalmából jubileumi adással készültek.

Az emlékműsort a Szabadkai Magyar Rádióban hallhatták az érdeklődők. Mamuzsity László, a FIFI egykori ifjúsági műsorának zenei szerkesztője elmondta, 45 évvel ezelőtt összejöttek a fiatalok, akiknek sikerült egy kultikus rádióműsort készíteniük. Arról is beszélt, hogy mi foglalkoztatja őket mostanság, erről diskuráltak az SZMR-ben is.

"A témák, hogy hogyan tudjuk átadni a vesszőparipát, a stafétabotot a mostani fiataloknak. Ez egy kicsit nehéz, ugyanis megjelent a technika, és a technika vívmányai alapján mindenki nagy átlagban a mobillal, illetve a számítógéppel van elfoglalva, és nem azzal, ami körülvesz bennünket. Tehát a barátság, a beszélgetés, az ismerkedés."

FIFI
születésnap
műsor
rádió

Most

17:07, Frissítve: 17:18

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.
13:32, Frissítve: 17:33

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.