Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Álmodozók az Újvidéki Színházban

2018-12-14
10:31
2018-12-14
12:49
Forrás
Pannon RTV
Bernardo Bertolucci Álmodozók című filmjének színpadi változatát viszi színre az Újvidéki Színház.

A ma esti bemutatón a nézőközönség több, a mai korra is jellemző kérdéssel szembesülhet, mint például: lehet-e ártatlanul hinni abban, hogy a világ jobb lehet? Vagy elég erősek vagyunk-e ahhoz, hogy lázadjunk a magunk hitte szabadság formájáért? A darabban az erények és emberi értékrend, a szokások és a társadalomba való beilleszkedés formája kerül felszínre. Lázadással, az utcára vonulással, vagy a bezárkózott, családon belüli lázadással miként befolyásolható a változás? A főszerepben Elor Emina, Gombos Dániel és Szalai Bence a három ember találkozását, érzelmi és testi kapcsolatait idézi, tükörképet mutatva az utcán zajló forradalomról.

Újvidéki Színház
Álmodozók

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.