Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Álmok és Csodák – Gyólay Karolina versei

2018.10.25
21:17
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták Magyarkanizsán Gyólay Karolina két verseskötetét a József Attila Könyvtárban. Versei a szerelemről, álmokról, elmúlásról, reményekről és az élet csodáiról szólnak.
Pannon RTV

Gyólay Karolina diplomás közgazdász, a magyarkanizsai Egészségház igazgatónője és egy kislány édesanyja. Magánkiadásban megjelent kötetei, amelyek az Álmok és a Csodák címet viselik, nagy sikert arattak októberben a Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre által meghirdetett magyarországi irodalmi pályázaton, ahol Gyólay Karolina közönségdíjban részesült. A magyarkanizsai könyvbemutatón Balázs Andrea beszélgetett az írónővel.

Pannon RTV

Gyólay Karolina, szerző: „Az Álmokra azt mondhatnám, hogy a fájdalmasabb érzéseket foglalja magába, míg a Csodák, azokat a dolgokat, amelyeket megélünk, mint csodákat az életünkben. Számomra a csoda a gyermek, a természet, a hazám, a családom és persze a szerelem és a szerelmi érzések, mindig, ami lelkesítő és valahogy előre viszi az embert az életben. Valójában a verseim ezeket az érzéseket mutatják, illetve foglalják magukba.”

Gyólay Karolina
Magyarkanizsa

Most

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.