Ugrás a tartalomra

Álmok és könnyek

2018-12-10
07:24
2018-12-10
17:47
Forrás
Pannon RTV
Ez a címe az újvidéki Ótos Annabella első önálló képkiállításának, amelyet vasárnap este nyitottak meg a Svetozar Miletić utca 40-es szám alatt Újvidéken.

A fiatal alkotó hatalmas tapasztalatnak tartja amerikai útját, amelynek során a kiállításon bemutatott fényképek készültek.

Ótos Annabella, fotós: „Az amerikai utamnak egy töredékét mutattam be. Esélyem volt kijutni Amerikába a Work and Travel programmal, és négy hónapig megdolgoztam azért a fényképezőgépért, amit megvettem. Azért is mentem, hogy felnőjek, stb. De azért is, hogy megvegyem magamnak ezt a gépet, hogy a karrieremet továbbfejlesszem. Ezért az utolsó hétben Los Angelesre esett a választásom. Miért? Mert a filmek világa, sztárok, pompázás az én érdeklődési köröm, ezt próbáltam megörökíteni.”

képkiállítás
Ótos Annabella
Újvidék

Most

21:47, Frissítve: 22:05

Előttünk a jégvédelmi szezon

A Közügyekben Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tanácsosa elmondta, Szabadkán a tavalyról megmaradt jégvédelmi rakéták mellé idén újabb ötvenet vásároltak.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.