Ugrás a tartalomra
Vajdasági RTV

Átadták a Közegellenállás című riportpályázat díjait

2019-05-26
17:03
2019-05-26
20:29
Forrás
Vajdasági RTV
A padéi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör Keszég Károly újságíró, a Napló hetilap főszerkesztőjének emlékére huszadik alkalommal hirdette meg a Közegellenállás című riportpályázatot.

Madár Anikó, Szerda Zsófia, Nagy Farkas Dudás Erika és Kókai Zsolt munkája bizonyult legjobbnak az idei Közegellenállás riportpályázaton. A beérkezett 12 pályaművet háromtagú szakmai zsűri értékelte. Szerda Zsófia Bábeli bébik című riportjában a kétnyelvűség előnyeit és hátrányait kutatta fel.  Madár Anikó, a 20. Közegellenállás riportpályázat első helyezettje az elvándorlás témakörét választotta. A ünnepi programsorozat hagyományosan gyászmisével és Keszég Károly sírjának megkoszorúzásával vette kezdetét, ezt követően pedig átadták a helyi kultúrkör felújított épületét is. A művelődési műsorral egybekötött díjkiosztó után a szervezők élő zenével és állófogadással kedveskedtek a résztvevőknek.

Közegellenállás
Újvidék
Madár Anikó
Szerda Zsófia
Nagy Farkas Dudás Erika
Kókai Zsolt

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.