Ugrás a tartalomra
Tanjug/screenshot/youtube.com

Autóbalesetben életét vesztette Šaban Šaulić, szerb énekes

2019-02-17
14:14
2019-02-17
15:06
Forrás
Szerbiai RTV
Életének 68. évében tragikus autóbalesetben életét vesztette Šaban Šaulić népszerű szerb énekes - írja a szerbiai sajtó.

Járművével éppen a repülőtérre haladt Dortmund irányába, amikor Bielefeld környékén, ahol korábban fellépett, összeütközött egy másik autóval. Šaban Šaulić zenész és producer 1951-ben született Šabacban, de gyermekkorától fogva Belgrádban élt és dolgozott, három gyermeke született. A népzene királyaként emlegették. Šaban Šaulić első albumát 1969-ben adták ki, amikor csak tizennyolc éves volt.

Saban Saulic
elhunyt

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.