Ugrás a tartalomra
Tanjug/screenshot/youtube.com

Autóbalesetben életét vesztette Šaban Šaulić, szerb énekes

2019-02-17
14:14
2019-02-17
15:06
Forrás
Szerbiai RTV
Életének 68. évében tragikus autóbalesetben életét vesztette Šaban Šaulić népszerű szerb énekes - írja a szerbiai sajtó.

Járművével éppen a repülőtérre haladt Dortmund irányába, amikor Bielefeld környékén, ahol korábban fellépett, összeütközött egy másik autóval. Šaban Šaulić zenész és producer 1951-ben született Šabacban, de gyermekkorától fogva Belgrádban élt és dolgozott, három gyermeke született. A népzene királyaként emlegették. Šaban Šaulić első albumát 1969-ben adták ki, amikor csak tizennyolc éves volt.

Saban Saulic
elhunyt

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.