Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az Újvidéki Színház legjobbjai a nagyérdemű szerint

2023.02.07
21:43
Forrás
Közlemény
Megszületett a közönség szavazatai alapján az Újvidéki Színház legjobb alakítást nyújtó színészeinek névsora, írja közleményében az intézmény.

Ez alapján a 2021/2022-es évadban a legjobb férfi főszerepekért járó díjakat Mészáros Árpád, III. Richárd szerepéért, az azonos című előadásban, Pongó Gábor, Miskin herceg szerepéért, Az idióta című előadásban, valamint, Ozsvár Róbert, Az isteni Dzsoni parázna napjai című előadás főszerepéért kapták. Crnkovity Gabriellát Erzsébet királyné szerepéért díjazták, a III. Richárd című előadásban. A közönség szavazatai alapján a legjobb női mellékszereplő pedig Ferenc Ágota lett Az isteni Dzsoni parázna napjai című előadásban nyújtott alakításáért.

Újvidéki Színház
Mészáros Árpád
Pongó Gábor
Ozsvár Róbert
Crnkovity Gabriella
Ferenc Ágota

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.