Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Befejeződött a Kanizsa Feszt

2018-07-08
10:44
2018-07-08
16:38
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este véget ért Magyarkanizsa egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Kanizsa Feszt, amelyre a borongós idő ellenére is szép számban érkeztek fiatalok.

A háromnapos rendezvény a nagyszínpadon Essemmel, Cvijával és BSW-vel búcsúzott, míg a kisszínpadon Dr. Iggy és Groover retró partival szórakoztatta a népes közönséget.

Bicskei Krisztián és társasága már a nyitásra érkezett, nem sokszor volt eddig lehetőségük ilyen jellegű fesztiválon részt venni. „Még nem voltam korábban, de most nagyon tetszik. Igaz, hogy tegnap voltam először, de a színvonal magas, nagyon jó a buli és a hangulat.”

Kalmár Tünde főszervező elmondta, tartottak a szeszélyes időjárástól, de szerencsére az nem okozott fennakadást. Az idei újításokról is mesélt. „Felállítottunk két medencét. A fiatalok nagyon élvezték, hűsölhettek a melegben, a VIP kemping is teljes létszámmal működött, tehát az újítások beváltak. A fiatalok is itt voltak és az idő is nekünk kedvezett.”
 

A fesztivál a három nap alatt több ezer embert mozgatott meg, nemcsak Vajdaság területéről, hanem külföldről is érkeztek fiatalok.

Magyarkanizsa
Kanizsa Feszt

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:10, Frissítve: 15:19

Papírért palánta...

Az Újvidéki Tavasz elnevezésű kiállítást március 21-e és 23-a között rendezik meg a Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.