Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Befejeződött a Kanizsa Feszt

2018-07-08
10:44
2018-07-08
16:38
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este véget ért Magyarkanizsa egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Kanizsa Feszt, amelyre a borongós idő ellenére is szép számban érkeztek fiatalok.

A háromnapos rendezvény a nagyszínpadon Essemmel, Cvijával és BSW-vel búcsúzott, míg a kisszínpadon Dr. Iggy és Groover retró partival szórakoztatta a népes közönséget.

Bicskei Krisztián és társasága már a nyitásra érkezett, nem sokszor volt eddig lehetőségük ilyen jellegű fesztiválon részt venni. „Még nem voltam korábban, de most nagyon tetszik. Igaz, hogy tegnap voltam először, de a színvonal magas, nagyon jó a buli és a hangulat.”

Kalmár Tünde főszervező elmondta, tartottak a szeszélyes időjárástól, de szerencsére az nem okozott fennakadást. Az idei újításokról is mesélt. „Felállítottunk két medencét. A fiatalok nagyon élvezték, hűsölhettek a melegben, a VIP kemping is teljes létszámmal működött, tehát az újítások beváltak. A fiatalok is itt voltak és az idő is nekünk kedvezett.”
 

A fesztivál a három nap alatt több ezer embert mozgatott meg, nemcsak Vajdaság területéről, hanem külföldről is érkeztek fiatalok.

Magyarkanizsa
Kanizsa Feszt

Most

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.