Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Befejeződött a Kanizsa Feszt

2018-07-08
10:44
2018-07-08
16:38
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este véget ért Magyarkanizsa egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Kanizsa Feszt, amelyre a borongós idő ellenére is szép számban érkeztek fiatalok.

A háromnapos rendezvény a nagyszínpadon Essemmel, Cvijával és BSW-vel búcsúzott, míg a kisszínpadon Dr. Iggy és Groover retró partival szórakoztatta a népes közönséget.

Bicskei Krisztián és társasága már a nyitásra érkezett, nem sokszor volt eddig lehetőségük ilyen jellegű fesztiválon részt venni. „Még nem voltam korábban, de most nagyon tetszik. Igaz, hogy tegnap voltam először, de a színvonal magas, nagyon jó a buli és a hangulat.”

Kalmár Tünde főszervező elmondta, tartottak a szeszélyes időjárástól, de szerencsére az nem okozott fennakadást. Az idei újításokról is mesélt. „Felállítottunk két medencét. A fiatalok nagyon élvezték, hűsölhettek a melegben, a VIP kemping is teljes létszámmal működött, tehát az újítások beváltak. A fiatalok is itt voltak és az idő is nekünk kedvezett.”
 

A fesztivál a három nap alatt több ezer embert mozgatott meg, nemcsak Vajdaság területéről, hanem külföldről is érkeztek fiatalok.

Magyarkanizsa
Kanizsa Feszt

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.