Ugrás a tartalomra

Befejeződött a Kanizsa Feszt

2018.07.08
10:44
2018.07.08
16:38
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este véget ért Magyarkanizsa egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Kanizsa Feszt, amelyre a borongós idő ellenére is szép számban érkeztek fiatalok.

A háromnapos rendezvény a nagyszínpadon Essemmel, Cvijával és BSW-vel búcsúzott, míg a kisszínpadon Dr. Iggy és Groover retró partival szórakoztatta a népes közönséget.

Bicskei Krisztián és társasága már a nyitásra érkezett, nem sokszor volt eddig lehetőségük ilyen jellegű fesztiválon részt venni. „Még nem voltam korábban, de most nagyon tetszik. Igaz, hogy tegnap voltam először, de a színvonal magas, nagyon jó a buli és a hangulat.”

Kalmár Tünde főszervező elmondta, tartottak a szeszélyes időjárástól, de szerencsére az nem okozott fennakadást. Az idei újításokról is mesélt. „Felállítottunk két medencét. A fiatalok nagyon élvezték, hűsölhettek a melegben, a VIP kemping is teljes létszámmal működött, tehát az újítások beváltak. A fiatalok is itt voltak és az idő is nekünk kedvezett.”
 

A fesztivál a három nap alatt több ezer embert mozgatott meg, nemcsak Vajdaság területéről, hanem külföldről is érkeztek fiatalok.

Magyarkanizsa
Kanizsa Feszt

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű