Ugrás a tartalomra
CinneSport/Skok / The Leap - Official Trailer

Belgrádban mutatták be a Nataša Kovačevićről szóló filmet

2021.09.09
10:16
2021.09.09
10:34
Forrás
MTI
A dokumentumfilmből kiderül, mi történt a kosárlabdázóval a buszbalesete után.
CinneSport/Skok / The Leap - Official Trailer

Telt ház előtt mutatták be Belgrádban a kosárlabdázó Nataša Kovačevićről szóló Ugrás című dokumentumfilmet. A játékos a Győr kosarasaként a csapat 2013-as buszbalesete következtében elveszítette egyik lábát. A Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató életét követelő tragédiában az akkor 19 éves játékos súlyosan megsérült, és a bal lábát térd alatt amputálni kellett. A néhány hónapja odaszerződött Kovačević azonban óriási akaraterőről tett tanúbizonyságot, és hihetetlen lelkierővel egy rövid ideig még a kosárlabdapályára is visszatért a Crvena Zvezda színeiben. Az elmúlt nyolc évéről, a felépüléséről és az új céljairól készült 75 perces film díszbemutatójára megtelt a szerb főváros színháza.

CinneSport/Skok / The Leap - Official Trailer
Belgrád
filmvetítés
Nataša Kovačević
dokumentumfilm
kosárlabda
ugrás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:25, Frissítve: 15:20

Csak a covid-betegeket fogadják a zöldkeresztben

Bezárt a szabadkai tüdőgondozó úgynevezett zöld része, a teljes épület a koronavírusos betegek kivizsgálására állt át. A döntést a rájuk nehezedő óriási nyomás indokolja, mint mondják, a személyzet már teherbírásának a határán van.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.