Ugrás a tartalomra

Bemutatta a Fokos zenekar a nemzeti összetartozás napja tiszteletére készített videóklipjét

2020.06.04
21:08
2020.06.04
22:19
Forrás
Pannon RTV
A járvány miatt ugyan elmaradnak a Trianon-emlékműsorok, a megemlékezések, viszont hiánypótlóként és tiszteletük jeléül megjelentették A Fokos zenekar első videóklipjét.

A klip Bobula Ida: A mi határunk című költeményének megzenésítése.

A Fokos zenekart elsősorban népzenei együttesként ismerjük, azonban megalakulása óta párhuzamosan foglalkozik megzenésített versekkel is. Évek óta tervezik, hogy újra előveszik a „fiókban porosodó” dalokat, ám az aktualitások, a sok népzenei ötlet megvalósítására szánt idő mellett ezek mindig a második helyre szorultak vissza. Aztán elérkezett 2020 és a világjárvány, amikor több idejük maradt, és elkészült a videóklip is.

Fokos zenekar
nemzeti összetartozás napja
videóklip

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.