Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bemutatták Hernyák Zsóka Vadas című kötetét

2021.09.23
07:12
2021.09.23
15:59
Forrás
Pannon RTV
A könyv 18 prózát tartalmaz.
Pannon RTV

A könyvbemutatót Szabadkán a Kortárs Galériában tartották.

A szerzőnek ez a második megjelent műve, az első könyve még 2017-ben jelent meg Morze néven. A kötet szerkesztője Döme Szabolcs, a borítót pedig Lázár Tibor tervezte. A szövegek homogenitását az adja, hogy mindegyik próza állatias motívumok köré épül - nyilatkozta a szerző.

Pannon RTV

Hernyák Zsóka, a kötet szerzője: „Ezek különálló szövegek. Ebből a szempontból is más a helyzet, mint az első kötetnél. Nem hiszem, - ezt persze az olvasóra bíznám - én szerzőként nem tartok lehetségesnek a szövegek esetében egy ilyen értelmezést, hogy összeolvasni mondjuk a prózákat kisregényként. Nem hinném, hogy ez így működik.”

Hernyák Zsóka
Vadas
könyvbemutató
Kortárs Galéria
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:25, Frissítve: 15:20

Csak a covid-betegeket fogadják a zöldkeresztben

Bezárt a szabadkai tüdőgondozó úgynevezett zöld része, a teljes épület a koronavírusos betegek kivizsgálására állt át. A döntést a rájuk nehezedő óriási nyomás indokolja, mint mondják, a személyzet már teherbírásának a határán van.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.