Ugrás a tartalomra

Bemutatták Máriás Endre könyvét a Magyar Szó újvidéki székházában

2023.03.30
11:06
2023.03.30
16:09
Forrás
Pannon RTV
A siker arcai könyv az azonos című Újvidéki Rádió műsorából származó beszélgetéseket, interjúkat tartalmazza, illetve riportok és jegyzeteket is találhatóak benne.

Bemutatták Máriás Endre, A siker arcai című könyvét szerda délután, a Magyar Szó újvidéki székházában. A kötet 3 részből áll. Az azonos című Újvidéki Rádió műsorából származó beszélgetéseket, interjúkat tartalmazza, illetve riportok és jegyzeteket is találhatóak benne, olyan írások amelyek a Magyar Szó újságban is megjelentek az elmúlt 12 évben. Az interjúalanyok magyarországi és vajdasági személyek, kiknek munkájuk példaértékű valamint értékes gondolatokat és érzéseket adhatnak tovább a hallgatóknak illetve az olvasóknak.

Máriás Endre, szerző, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese: „A siker arcai című műsor 2015 óta fut az Újvidéki Rádióban, tehát most már több mint 400 adásnál járunk. Ez 8 évet ölel fel, és ezalatt az időszak alatt valóban nagyon sok olyan személlyel találkoztam akik példaértékűek lehetnek nem csak számomra hanem valamennyiünk számára és ez is volt az alapvető célkitűzése a műsornak mikor létrejött, hogy olyan személyeket mutassunk be akik valamilyen szempontból példaértékűek lehetnek a hallgatóság számára, akiknek a gondolatait tovább vihetik, tovább gondolhatják és amelyekből maguk is táplálkozhatnak.”

Máriás Endre
A siker arcai
könyvbemutató
Magyar Szó

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.