Ugrás a tartalomra
Pannon RTV / Bognár Róbert

Bemutatták Máriás Endre könyvét a Magyar Szó újvidéki székházában

2023.03.30
11:06
2023.03.30
16:09
Forrás
Pannon RTV
A siker arcai könyv az azonos című Újvidéki Rádió műsorából származó beszélgetéseket, interjúkat tartalmazza, illetve riportok és jegyzeteket is találhatóak benne.

Bemutatták Máriás Endre, A siker arcai című könyvét szerda délután, a Magyar Szó újvidéki székházában. A kötet 3 részből áll. Az azonos című Újvidéki Rádió műsorából származó beszélgetéseket, interjúkat tartalmazza, illetve riportok és jegyzeteket is találhatóak benne, olyan írások amelyek a Magyar Szó újságban is megjelentek az elmúlt 12 évben. Az interjúalanyok magyarországi és vajdasági személyek, kiknek munkájuk példaértékű valamint értékes gondolatokat és érzéseket adhatnak tovább a hallgatóknak illetve az olvasóknak.

Máriás Endre, szerző, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese: „A siker arcai című műsor 2015 óta fut az Újvidéki Rádióban, tehát most már több mint 400 adásnál járunk. Ez 8 évet ölel fel, és ezalatt az időszak alatt valóban nagyon sok olyan személlyel találkoztam akik példaértékűek lehetnek nem csak számomra hanem valamennyiünk számára és ez is volt az alapvető célkitűzése a műsornak mikor létrejött, hogy olyan személyeket mutassunk be akik valamilyen szempontból példaértékűek lehetnek a hallgatóság számára, akiknek a gondolatait tovább vihetik, tovább gondolhatják és amelyekből maguk is táplálkozhatnak.”

Máriás Endre
A siker arcai
könyvbemutató
Magyar Szó

Most

11:42, Frissítve: 11:56

Tűzvédelmi előadások a gazdáknak

Tűzvédelmi előadás sorozatot tart Magyarkanizsa községben a községi Önkéntes Tűzoltó Szövetség. A tűzvédelmi előadás hosszú évek után került újból megszervezésre, célja pedig, hogy a termelőket felkészítse az aratási időszakra.
10:38, Frissítve: 12:48

Ma van a dohányzásmentes világnap

Naponta 13-an halnak meg tüdőrák következtében Szerbiában, 90 százalékuk dohányos. Ma van a dohányzásmentes világnap. A dohányzók számát tekintve Szerbia az ötödik helyen áll Európában.
08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű