Ugrás a tartalomra
A titokzatos Szabadka
Pannon RTV

Bemutatták A titokzatos Szabadka című könyvet

2018-02-08
11:21
2018-02-09
21:18
Forrás
Pannon RTV
Katarina Korponaić A titokzatos Szabadka című könyve egy család- és helytörténeti áttekintés, amelyet a mű alcíme is jelöl. A könyv tavaly novemberben jelent meg.

A Szabadkai Városi Könyvtár palicsi fiókkönyvtárában megtartott könyvbemutatón a szerző mellett jelen volt Dragan Rokvić, a könyvtár igazgatója, valamint Jelena Cvetić, a Szabadkai Városi Könyvtár könyvtárosa, akik valamennyien a művet méltatták.

könyvbemutató

Katarina Krponaić, szerző, A titokzatos Szabadka: „ Azért hívják család- és helytörténeti krónikának, mert miközben kutattam a családi gyökereimet, ugyanabban az időben felkutattam a város múltját is. 300 évet foglal magába a történet, a könyv megírása is több évig tartott. Nagyon izgalmas volt ezekben a régi időkben utazni, megtudtam sok információt az őseimről, egészen az első adatokig, amelyek a 18. század elejéről származnak.”

Palics
könyvtár
A titokzatos Szabadka
könybemutató

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.