Ugrás a tartalomra

Bíró Tímea A pusztítás reggelei című könyvét mutatták be Szabadkán

2017-06-19
08:32
Vasárnap Szabadkán, a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára
Vasárnap Szabadkán, a Klein house-ban került sor Bíró Tímea első kötetes szerző A pusztítás reggelei című könyvének bemutatójára. A Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában megjelenő kötet százegy verse három ciklusra oszlik. A Mindennapi nehezék, a Petefészekrakás és az Eltört lovak címet viselő szakaszok témája gyerekkori negatív tapasztalatokat, traumákat jár körbe, rossz kapcsolatképeket boncolgat. A költő elmondta: végig az érdekelte, hogy mi a következménye egy krízishelyzetből való kilépésnek vagy éppen a maradásnak. A kötetet Miroslav Jovančić illusztrálta. Az est a Szab-way színházi szervezet rendezésében valósult meg.

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

Vajdasági Magyar Ünnepi Játékok

A Szent László- és az Arany-emlékév jegyében szervezik meg idén a Vajdasági Magyar Ünnepi Játékokat, amelyet ma nyitottak meg Palicson.