Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Bodrosodik, a Bodros zenekar első lemeze

2021.03.12
14:25
2021.03.12
18:05
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták a Bodros zenekar első lemezét a VM4K-ban Szabadkán. A fiatal tamburások vajdasági és sárközi népdalcsokrot játszottak.

Egy év alatt állt össze a Bodros együttes új zenei anyaga. Első koncertjüket a VM4K-ban tartották, és többek közt az ő segítségükkel jöhetett létre a mostani lemezük, amelynek a Bodrosodik címet adták, mert kamaszokról van szó, akiknek most kezdődik az élet.

Pannon RTV/Kovács Róbert

Apró Boglárka a mostani albumon csak énekel ugyan, egyébként pedig ő az egyetlen lány tamburás a csapatban.

„Másodikban kezdtem el a zeneiskolában tamburázni, azóta játszom rajta, és most vagyok végzős a zeneiskolában. Mostantól azonban úgy döntöttem, hogy csak egy dologra figyelek, ezért mostantól csak énekelek a zenekarban.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

A fiatal muzsikusokkal Juhász Gábor beszélgetett. Ezzel lezárult a lemezbemutatók hármas köre a VM4K-ban.

Bodros tamburazenekar
Apró Boglárka
lemezbemutató

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!