Ugrás a tartalomra
Tanjug/Invision/AP/Jordan Strauss

A Bohém rapszódia a Golden Globe nagy nyertese

2019-01-07
08:44
2019-01-07
13:12
Forrás
Euronews, MTI, origo.hu, 24.hu
Vasárnap éjjel átadták a 76. Golden Globe-díjakat Hollywoodban. Az Oscar előszobájának is nevezett gálán a legjobb dráma a Bohém rapszódia lett.

Foto: Tanjug/Invision/AP/Jordan Strauss

A legjobb színésznő Glenn Close a The Wife-ban nyújtott alakításával, a legjobb férfi színész pedig Rami Malek, Freddie Mercury megformálásáért. 

Foto: Tanjug/Invision/AP/Jordan Strauss 

Musical illetve vígjáték kategóriában a Zöld könyv lett a legjobb film, a legjobb animációs filmnek pedig a Pókember - Irány a Pókverzum! bizonyult. 

Foto: Tanjug/Invision/AP/Jordan Strauss 

A legjobb idegennyelvű film kategóriájában a mexikói Roma kapta meg a Golden Globe-díjat. A tévés sorozatok közül a Foglalkozásuk: Amerikai lett a legjobb drámai alkotás. 

Foto: Tanjug/Invision/AP/Jordan Strauss 

Jeff Bridges-t életműdíjjal jutalmazták. A Golden Globe az első igazán nagy díj a februári Oscar-gála előtt. 

Foto: Tanjug/NBC via AP/ Paul Drinkwater 

Golden Globe
Bohém rapszódia
Rami Malek
Glenn Close

Most

10:39, Frissítve: 13:09

Virágzik a tavaszi hérics

A száraz homok- illetve löszgyepek élénksárga tavaszi virága Közép-Bácskában csupán a Krivaja patak lipári völgyében található meg.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.