Ugrás a tartalomra
A könyv borítója

Böndör Pál Vásárlási lázgörbe című kötetét mutatják be Budapesten

2019-09-16
23:02
2019-11-14
11:53
Forrás
Vajdaság MA
A könyvbemutatóra a Forum Könyvkiadó Intézet szervezésében kerül sor szeptember 18-án 17 órai kezdettel az Írók Boltjában.

A szerzővel Orcsik Roland és Berényi Emőke beszélget.

Böndör Pál 1947-ben született Újvidéken. Az általános iskolát és a gimnáziumot szülővárosában végezte, majd az Újvidéki Egyetem BTK Magyar Tanszékének hallgatója volt. Tíz évig mint programozó dolgozott a Vajdasági Társadalombiztosítónál, ami után nyugdíjaztatásáig az Újvidéki Rádió dramaturgja, majd irodalmi szerkesztője volt. 1979 óta Temerinben él. Tizennyolc könyv szerzője, a Vásárlási lázgörbe a tizennegyedik verseskötete. Költeményeit különböző európai folyóiratokban tizennégy nyelven közölték.

könyvbemutató
Böndör Pál
Forum Könyvkiadó
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.