Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Borsos Dóra koncertezett a VM4K-ban

2020-06-26
12:39
2020-06-26
16:54
Forrás
Pannon RTV
Borsos Dóra és zenekara volt a vendége a VM4K klubnak csütörtökön Szabadkán. Az estre a 2017-ben kiadott Minden perc című első önálló lemezükről válogattak dalokat.

Borsos Dóra neve nem cseng teljesen ismeretlenül Vajdaságban, hiszen többször fellépett koncerteken, versenyeket nyert és befejezte a Belgrádi Zeneakadémiát.

Többféle formációval dolgozott együtt, ebben a felállásban saját szerzeményeket játszanak.

Borsos Dóra énekes: „Bármi inspirálhat, legtöbbször saját érzések, olyan is előfordult már, hogy valaki mesélt valamit, ami nagyon inspirált, és ez megihletett egy dalt. Főként magyar nyelven íródnak, de van köztük olyan is, amelyik angol nyelven, illetve fordításban hallható.”

Dórát elismert zenészek kísérték. Varga Iván zongorán, Szűcs Dávid basszusgitáron, Szitás Tamás altszaxofonon, Sánta Zoltán pedig dobokon működött közre.

A közönség nyilvános lánykérésnek is tanúja volt, és az est záróakkordjaként Dórától az igen is elhangzott.

A VM4K zenei pavilonjának jövő csütörtöki vendége az Uprize zenekar lesz.

VM4K
Borsos Dóra
koncert

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.