Ugrás a tartalomra

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli jelentkezéseket

2018-11-14
13:12
2018-11-14
13:27
Forrás
Pannon RTV
Kövécs Luca nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátor a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli színtársulatok, előadó- és képzőművészek jelentkezését a 2019/2020-as évadra. Kövécs Luca az intézmény nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátora a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

Art & Technology kategóriában digitális művészeket, GONZO kategóriában olyan előadásokat keresnek, amelyek a konvención, normán, normalitáson kívül merészkednek vagy játszanak vele. Befogadói pályázatukban független, alternatív, hazai vagy határon túli társulatok jelentkezését várják előadások bemutatására vagy már bemutatott előadások továbbjátszására, műfaji megkötés nélkül.

Ez mind csak egy töredéke a művészeti központ pályázatainak. A jelentkezések benyújtásának határideje általában december 17., de egyes pályázatok esetében ez kitolódik 2019-re is.

További információ a szinhaz@bmac.hu e-mail címen, vagy a www.bmac.hu oldalon keresztül kapható.

Bakelit Multi Art Center

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.