Ugrás a tartalomra

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli jelentkezéseket

2018-11-14
13:12
2018-11-14
13:27
Forrás
Pannon RTV
Kövécs Luca nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátor a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli színtársulatok, előadó- és képzőművészek jelentkezését a 2019/2020-as évadra. Kövécs Luca az intézmény nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátora a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

Art & Technology kategóriában digitális művészeket, GONZO kategóriában olyan előadásokat keresnek, amelyek a konvención, normán, normalitáson kívül merészkednek vagy játszanak vele. Befogadói pályázatukban független, alternatív, hazai vagy határon túli társulatok jelentkezését várják előadások bemutatására vagy már bemutatott előadások továbbjátszására, műfaji megkötés nélkül.

Ez mind csak egy töredéke a művészeti központ pályázatainak. A jelentkezések benyújtásának határideje általában december 17., de egyes pályázatok esetében ez kitolódik 2019-re is.

További információ a szinhaz@bmac.hu e-mail címen, vagy a www.bmac.hu oldalon keresztül kapható.

Bakelit Multi Art Center

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű