Ugrás a tartalomra

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli jelentkezéseket

2018-11-14
13:12
2018-11-14
13:27
Forrás
Pannon RTV
Kövécs Luca nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátor a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

A budapesti Bakelit Multi Art Center várja a határon túli színtársulatok, előadó- és képzőművészek jelentkezését a 2019/2020-as évadra. Kövécs Luca az intézmény nemzetközi kapcsolatokért és programszervezésért felelős koordinátora a Szabadkai Magyar Rádióban felhívta a figyelmet arra is, hogy Vajdaságból is várják a művészek jelentkezését.

Art & Technology kategóriában digitális művészeket, GONZO kategóriában olyan előadásokat keresnek, amelyek a konvención, normán, normalitáson kívül merészkednek vagy játszanak vele. Befogadói pályázatukban független, alternatív, hazai vagy határon túli társulatok jelentkezését várják előadások bemutatására vagy már bemutatott előadások továbbjátszására, műfaji megkötés nélkül.

Ez mind csak egy töredéke a művészeti központ pályázatainak. A jelentkezések benyújtásának határideje általában december 17., de egyes pályázatok esetében ez kitolódik 2019-re is.

További információ a szinhaz@bmac.hu e-mail címen, vagy a www.bmac.hu oldalon keresztül kapható.

Bakelit Multi Art Center

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.