Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Chaplin-filmek zenéjét szólaltatja meg Szabadkán a Zágrábi Filharmónia

2020-09-16
13:31
2020-09-16
17:22
Forrás
Pannon RTV
A nagy amerikai nevettető előtt tisztelegnek a szabadtéri koncerttel.

Charlie Chaplin által komponált zenéket hallhatunk Szabadka központjában a hétvégén. A 20. század egyik legkiemelkedőbb művészének szerzeményeit a Zágrábi Filharmónia adja elő. Az érdeklődők szeptember 19-én, 20-án és 21-én 20 órai kezdettel élvezhetik a koncerteket a Szabadság téren. A produkciók mellett Chaplin két filmjét is levetítik majd.

A szervezők szeretettel várják Szabadka összes lakóját a legfiatalabbtól a legidősebbig, viszont mindenkinek tartania kell a megfelelő távolságot, a maszkviselés pedig kötelező. A szervező Szabadka Városa és a Zágrábi Filharmónia, valamint az Újvidéki Zenekedvelő Ifjúság nevű szervezet.

Miloš Nikolić, művelődési ügyekkel megbízott tag, Városi Tanács: „Minden idők egyik legnagyobb komikusa Charlie Chaplin volt. Filmjeivel és filmzenéivel ünnepeljük meg születésének százharmincadik évfordulóját. Köszönetet szeretnék mondani az Újvidéki Zenekedvelő Ifjúságnak, akik a Zágrábi Filharmóniával együtt társszervezői a Filharmónia a filmben nevű projektnek.”

Charlie Chaplin
Szabadka
Zágrábi Filharmónia
koncert
filmzene
hangverseny

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:43

Börtönbe vonulhatnak

Nyilvános összejövetelen elkövetett erőszakos magatartás miatt vonulhatnak fegyházba a vádlottak 3,5, illetve 4 évre.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.