Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Csodás előadást mutattak be Adán

2019-12-15
19:39
2019-12-15
19:57
Forrás
Pannon RTV
Az óvodásoktól a felnőttekig, minden szakosztály fellépett az adai Vadvirág Hagyományápoló Kör karácsonyi műsorában.

A művelődési egyesület idén már 28. alkalommal rendezte meg az egyben évzáró ünnepségét, amely a Szentháromság-templomban kezdődött.

Ezt követően a színházban a „Mily gyönyörű az éjjel…” címet viselő előadást láthatta a közönség, amelyet Varga Lilla és Resócki Rolland állított össze. A rendezvényen fellépett a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatóban is bemutatkozó Bodros, illetve vendégként a pancsovai Csörömpölő zenekar is.

Varga Lívia, elnök, Vadvirág Hagyományápoló Kör, Ada: „Ilyenkor tudjuk bemutatni mindazt, amit év közben megtanultak, a versenyeken elért eredményeket is itt tudjuk prezentálni. Egyébként pedig maga ez az ünnep, a karácsony a szeretet ünnepe és a csodavárás ünnepe, és én azt hiszem, ma este is egy csoda fog történni, mert ez az előadás is egyszeri és megismételhetetlen előadás lesz.”

Ada
Vadvirág Hagyományápoló Kör
karácsonyi műsor

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű