Ugrás a tartalomra

De mi lett a nővel? - a Zentai Magyar Kamaraszínház új darabja

2020.10.26
12:39
2020.10.26
16:24
A szereplők végig azon tanakodnak, hogy mi történt Irina Bikulinával.

De mi lett a nővel? címmel mutatta be legújabb darabját a Zentai Magyar Kamaraszínház. A darab alaptörténete három vándorszínészről szól, akik Bikulina bankár estjére tartanak, ahol fellépnek. A szereplők végig azon tanakodnak, hogy mi történt Irina Bikulinával, a bankár unokahúgával. Történeteket mesélnek, amelyeket végül el is játszanak. A darabot Dévai Zoltán, a kamaraszínház színésze rendezte, az előadás három főhősét pedig színésztársai, Szilágyi Áron, Virág György és Pap Arnold alakítják.

Dévai Zoltán, rendező: „Az egyetemen úgy dolgoztunk, hogy mesterség órára mindenkinek voltak jelenetei, és egymást rendeztük, egymást segítettük. Úgy, hogy ilyen formában már találkoztunk egymással, hogy valaki a színpadon, valaki meg lent a nézőtéren. Segít, hogy ismerjük egymást, félmondatból megértjük a másikat, néha nem is kell szavakkal kommunikálni. Nagyon sokszor ugyan arra gondoltunk. De viszont meg is nehezítette, hogy őszinte legyek, mert nem mindegy, hogy az ilyen emberekkel az ilyen baráti kapcsolatot hogyan ápolja tovább.”

Zentai Magyar Kamaraszínház
előadás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.