Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dogville a Kosztolányiban

2020.11.03
22:29
Forrás
Pannon RTV
Közösség, elfogadás, elutasítás - ez a központi témája a KDSZ új előadásának.

A Dogville című produkciót mutatták be szombat este a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban. A szereplők között Fülöp Tímeát, Verebes Andreát, Búbos Dávidot, Mészáros Gábort és Kucsov Boriszt láthatjuk. A rendező, Urbán András korábban azt mondta, a Dogville szerinte egy történet a másságról, arról, hogyan viszonyulunk egymáshoz. Az előadás a közösségről, az elfogadásról és az elutasításról szól.

Dogville
Szabadka
Kosztolányi Dezső Színház
KDSZ
bemutató
Urbán András
Fülöp Tímea
Kucsov Borisz

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.