Ugrás a tartalomra

Csodás előadást mutattak be Adán

2019.12.15
19:39
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Az óvodásoktól a felnőttekig, minden szakosztály fellépett az adai Vadvirág Hagyományápoló Kör karácsonyi műsorában.

A művelődési egyesület idén már 28. alkalommal rendezte meg az egyben évzáró ünnepségét, amely a Szentháromság-templomban kezdődött.

Ezt követően a színházban a „Mily gyönyörű az éjjel…” címet viselő előadást láthatta a közönség, amelyet Varga Lilla és Resócki Rolland állított össze. A rendezvényen fellépett a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutatóban is bemutatkozó Bodros, illetve vendégként a pancsovai Csörömpölő zenekar is.

Varga Lívia, elnök, Vadvirág Hagyományápoló Kör, Ada: „Ilyenkor tudjuk bemutatni mindazt, amit év közben megtanultak, a versenyeken elért eredményeket is itt tudjuk prezentálni. Egyébként pedig maga ez az ünnep, a karácsony a szeretet ünnepe és a csodavárás ünnepe, és én azt hiszem, ma este is egy csoda fog történni, mert ez az előadás is egyszeri és megismételhetetlen előadás lesz.”

Ada
Vadvirág Hagyományápoló Kör
karácsonyi műsor

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.