Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Elektronikus zenei pályázatot írt ki a Nemzeti Kulturális Alap

2019-08-14
10:11
2019-08-14
10:19
Forrás
MTI
A Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program első alkalommal, kísérleti jelleggel jelentetett meg önálló pályázatot.

A kollégium az induló előadói alprogram keretében kettő elektronikus zenével foglalkozó előadót, illetve producert támogat, pályázónként másfél millió forinttal. A támogatás öt új dal felvételére, lemez megjelentetésére, klip készítésére és fellépésekre fordítható, illetve a kollégium által kijelölt mentor díjazására. A végső döntést várhatóan a már lezárult, hagyományos induló előadói pályázattal együtt, október végén hozzák meg.

Nemzeti Kulturális Alap
elektronikus zene
pályázat
hangfoglaló
program

Most

22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.