Ugrás a tartalomra

Elhunyt Bödő Róbert, a Pannon Rádió műsorvezetője

2019.09.26
18:42
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Tragikus hirtelenséggel, 39 éves korában hunyt el Bödő Róbert, a Pannon Rádió műsorvezetője.

Szinte a kezdetek óta volt a Hangár házigazdája, a hallgatók zenei kívánságait teljesítette. DJ Noyz néven ismert lemezlovasként dolgozott Vajdaságban és Magyarországon. Bödő Róbertet a Pannónia Alapítvány saját halottjának tekinti.

Bödő Róbert 1979. november 4-én született. Már nagyon fiatalon, 1994 nyarán állt először dj pultban, mint kisegítő lemezlovas az akkoriban több ezres tömeget megmozgató magyarkanizsai Strand diszkóban. Ezt mondta 2014-ben a vele készült interjúban.

Bödő Róbert, műsorvezető, Pannon Rádió: „Rögtön sikerült egy óriási közönség előtt tapasztalatot szereznem. Ez nagyon sokaknak nem adatott meg, nekem meg a szerencsének vagy a véletlennek köszönhetően az ölembe pottyant. Azért persze meg kellett utána dolgozni.”

Robi DJ. Noyz néven Szerbia és Magyarország legjelentősebb klubjaiban, fesztiváljain lépett fel, de más országokban is sikerrel szerepelt. 2006 nyara óta Vajdaság legnagyobb szabadtéri klubjának, az oromhegyesi Atlantis Gardennek volt a rezidense.

A Pannon Rádióban szinte a kezdetek óta az egyik leghallgatottabb, a Hangár című műsora, amelynek új ajánlóját néhány napja vágta össze. Amikor minden hétköznap 14 óra körül megérkezett a Pannon székházba, mindenkihez volt egy jó szava. Majd 16 óra után hűségesen teljesítette a hallgatók zenei kérését egészen este 8-ig. Hétvégenként pedig fellépésekre utazott, éjszakázott, szórakoztatta a közönséget. Emellett szervezett, producerkedett, másoknak is segített.

Bödő Róbert, műsorvezető, Pannon Rádió: „Ameddig sikerül, addig csinálom. Hála Istennek rengeteg a fellépésem az elmúlt három-négy évben. Mindig van időszakonként olyan érzésem, hogy most már kifáradtam és lassan abbahagyom. Aztán mindig átlendülök rajta, de ez szerintem mindenkinél így van, akik művész emberek, hogy eljönnek olyan időszakok, hogy nincs kedved, és azt mondod, hogy most már kiöregedtem, vagy elfáradtam benne. Aztán megint jön valami, ami miatt azt mondod, hogy ne vicceljünk, átment rajtam.”

Bödő Robi életereje, tenni akarása példaértékű volt, aztán tragikus hirtelenséggel szervezete megálljt parancsolt. A Pannon RTV csapata, a vajdasági diszkós világ egy pótolhatatlan mozgatórugót veszített el. Bödő Róbertet a Pannónia Alapítvány saját halottjának tekinti. Temetéséről a család később értesíti a nyilvánosságot.

Az alábbi Szubjektív 2014-ben készült.

Pannon Rádió
műsorvezető
Bödő Róbert
elhunyt

Most

10:36, Frissítve: 12:56

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.