Ugrás a tartalomra
pixabay/manfredrichter

Elhunyt Lénárt István

2021.04.01
19:24
Forrás
hirado.hu
100. születésnapja előtt pár nappal elhunyt kollégánk, Lénárt István életműdíjas gyártásvezető, színész, akit a legtöbben csak Papinak hívtak - közölte az MTVA.

Lénárt István 2004-től volt a Magyar Televízió örökös tagja. Gyakornokként került a filmgyárba, szépen haladt előre a ranglétrán a laboratóriumi segédmunkától a gyártásvezetésig. Kezdetben olyan nagyságokkal dolgozott együtt, mint Keleti Márton, Bán Frigyes, Gertler Viktor, majd később Várkonyi Zoltánnal, Makk Károllyal, Bacsó Péterrel, Fábri Zoltánnal, Fehér Györggyel, és Tarr Bélával is. 1970–1971-ben nagy szerepe volt a Veszprémi Televíziós Fesztivál kitalálásában és megszervezésében. 

MTVA
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:19, Frissítve: 16:34

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!