Ugrás a tartalomra
pixabay/manfredrichter

Elhunyt Marko Živić színész

2021.10.14
21:44
Forrás
Blic
Életének 49. évében hosszas küzdelem után vesztette el a harcot a koronavírussal szemben a szerb színész Belgrádban. Utolsó napjait kórházban töltötte, lélegeztetőgépen.

Ez volt a második alkalom, amikor kórházi kezelésre szorult. Első alkalommal stabilizálták az állapotát, hazaengedték, de a tünetek súlyosbodtak. Ismét kórházba került, és másodszor már nem sikerült felülkerekednie a víruson. Živićnál egyébként 2008-ban rosszindulatú tumort fedeztek fel.

A színész 1972-ben született Kruševacon, tanulmányait az Újvidéki Művészeti Akadémián fejezte 1995-ben. Színházi darabokban és filmekben is láthatta a közönség.

Marko Živić
színész
elhunyt

Most

08:20, Frissítve: 10:08

Koszovó kiutasított két orosz diplomatát

Két orosz diplomatát utasított ki pénteken a koszovói elnök, mert állítólag veszélyeztették az ország nemzetbiztonságát és destabilizálni akarták a régiót - közölte a Koha Ditore című pristinai napilap az internetes oldalán.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.