Ugrás a tartalomra
pixabay/263582

Elhunyt Mira Furlan

2021.01.22
19:30
Forrás
Pannon RTV
66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

A kilencvenes években az Amerikai Egyesült Államokban próbált szerencsét. Olyan sorozatok tették világhírűvé, mint a Lost vagy a Babylon V. 2002-ben ismét horvátországi színpadokon láthatta a közönség, Rade Šerbedžija rendezésében. A halálhírét Twitter oldalán is közzétették egy tőle származó idézet kíséretében, melyben a többi között a következő olvasható: „Nem félek. De addig is hadd csukjam be a szemem és érezzem a szépséget körülöttem. És hadd lélegezzek a csillagokkal teli, sötét égbolt alatt. Belégzés. Kilégzés. Ennyi az egész.” - olvasható az idézetben.

Mira Furlan
horvát
színész
elhunyt

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.