Ugrás a tartalomra
Nebojša Glogovac
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Elhunyt Nebojša Glogovac

2018-02-09
13:12
Forrás
Szerbiai RTV
Rövid ideig tartó betegség után 49 éves korában érte a halál a szerb színészt.

Számos televíziós és színházi szerepéért szerbiai és nemzetközi szinten is elismeréseket kapott. 1996 óta volt a Jugoszláv Dráma Színház tagja, a kritikusok a térség legjobb színészének tartották. Tavaly az Olasz Nemzetközi Filmfesztiválon az év európai színészének választották, A Horvátország alkotmánya című filmben nyújtott alakításáért a Pulai és a Londoni Filmfesztiválon megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Egyik utolsó szerepét a Nemanjići - A királyság születése című televíziós sorozatban játszotta. 

elhunyt
Nebojša Glogovac
szerb színész

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.