Ugrás a tartalomra
Nebojša Glogovac
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Elhunyt Nebojša Glogovac

2018-02-09
13:12
Forrás
Szerbiai RTV
Rövid ideig tartó betegség után 49 éves korában érte a halál a szerb színészt.

Számos televíziós és színházi szerepéért szerbiai és nemzetközi szinten is elismeréseket kapott. 1996 óta volt a Jugoszláv Dráma Színház tagja, a kritikusok a térség legjobb színészének tartották. Tavaly az Olasz Nemzetközi Filmfesztiválon az év európai színészének választották, A Horvátország alkotmánya című filmben nyújtott alakításáért a Pulai és a Londoni Filmfesztiválon megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Egyik utolsó szerepét a Nemanjići - A királyság születése című televíziós sorozatban játszotta. 

elhunyt
Nebojša Glogovac
szerb színész

Most

16:45

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.
16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.