Ugrás a tartalomra
Nebojša Glogovac
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Elhunyt Nebojša Glogovac

2018-02-09
13:12
Forrás
Szerbiai RTV
Rövid ideig tartó betegség után 49 éves korában érte a halál a szerb színészt.

Számos televíziós és színházi szerepéért szerbiai és nemzetközi szinten is elismeréseket kapott. 1996 óta volt a Jugoszláv Dráma Színház tagja, a kritikusok a térség legjobb színészének tartották. Tavaly az Olasz Nemzetközi Filmfesztiválon az év európai színészének választották, A Horvátország alkotmánya című filmben nyújtott alakításáért a Pulai és a Londoni Filmfesztiválon megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Egyik utolsó szerepét a Nemanjići - A királyság születése című televíziós sorozatban játszotta. 

elhunyt
Nebojša Glogovac
szerb színész

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.