Ugrás a tartalomra
Nebojša Glogovac
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Elhunyt Nebojša Glogovac

2018-02-09
13:12
Forrás
Szerbiai RTV
Rövid ideig tartó betegség után 49 éves korában érte a halál a szerb színészt.

Számos televíziós és színházi szerepéért szerbiai és nemzetközi szinten is elismeréseket kapott. 1996 óta volt a Jugoszláv Dráma Színház tagja, a kritikusok a térség legjobb színészének tartották. Tavaly az Olasz Nemzetközi Filmfesztiválon az év európai színészének választották, A Horvátország alkotmánya című filmben nyújtott alakításáért a Pulai és a Londoni Filmfesztiválon megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Egyik utolsó szerepét a Nemanjići - A királyság születése című televíziós sorozatban játszotta. 

elhunyt
Nebojša Glogovac
szerb színész

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.
Kombi Operatúra felirattal

Szabadkán vendégszerepel a Magyar Állami Operaház

A hétvégén 12 kamionnal érkezik Szabadkára a Magyar Állami Operaház, amelynek egyik legnagyobb vállalkozása a Kárpát-Haza OperaTúra. Erdély és Ungvár után Szabadkán a Sportcsarnokban lépnek fel.