Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Nick Ut, File

Elhunyt Tom Sizemore

2023.03.04
09:26
Forrás
Szerbiai RTV, hvg.hu
61 éves korában elhunyt Tom Sizemore amerikai színész, aki a Született július 4-én, a Szemtől Szemben, a Született Gyilkosok, a Tiszta románc című filmekben is legendás alakítást nyújtott.

A hírt a menedzsere közölte.

Halálakor mellette volt testvére, Paul és ikerfiai, Jayden és Jagger.

Sizemore egyik legismertebb szerepe Horvath őrmester karaktere volt Steven Spielberg Ryan közlegény megmentése című Oscar-díjas háborús filmjében. Az akciószínész életét végigkísérték a botrányok, küzdött kábítószer-függőséggel, és többször meggyűlt a baja a törvénnyel. Szexuális zaklatással is megvádolták, de felmentették. Elítélték ugyanakkor párkapcsolati erőszak miatt, amelynek áldozata barátnője, Heidi Fleiss volt.

Tom Sizemore
színész
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.