Ugrás a tartalomra
Pixabay

Elhunyt Vojkan Borisavljević

2021.02.23
16:47
Forrás
Szerbiai RTV
Az ismert szerb karnagy, zeneszerző 74 éves volt.

Vojkan Borisavljević 1947. május 5-én született Nagybecskereken. Több mint 500 dalt írt, alkotásait többek között Leo Martin, Zdravko Čolić, Đorđe Marjanović és Miki Jevremović adta elő. Több sorozat és film zenéjét is ő szerezte. Az ismert Vruć vetar, vagyis a Forró szél című sorozat zenéjét is Vojkan Borisavljević írta.

Vojkan Borisavljević
elhunyt
zeneszerző

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:26

Mielőtt lemegy a nap

A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.
09:50, Frissítve: 11:30

1416-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 82 beteg, és újabb 1416 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 4 420 767 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 584 879-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.