Ugrás a tartalomra
Könyvek a polcon
Illusztráció: Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Elkezdődött a Belgrádi Könyvvásár

2019-10-20
11:17
Forrás
Szerbiai RTV
Belföldi és külföldi könyvek, írók és vendégek érkeznek az elkövetkező időszakban Délkelet-Európa egyik legnagyobb könyvekkel kapcsolatos rendezvényére.

Egy héten keresztül a könyveké a főszerep a szerb fővárosban. Előzetesen több mint 500 kiadó jelezte részvételi szándékát. Az idei vásár díszvendége Egyiptom. De egyebek között Kínából, Algériából és Marokkóból is érkeznek résztvevők. A vásárra a belépő 250 dinárba kerül, csoportos belépés esetén pedig 150 dinárt kell fizetni. A rendezvény egy hétig tart.

Belgrádi Könyvvásár
könyv
vásár
Belgrád

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.