Ugrás a tartalomra
Etnofest a palicsi Vigadó színpadán
Pannon RTV

Elmarad az Etnofest

2020-05-09
22:50
2020-05-12
11:22
Forrás
Vajdasági RTV
Az Etnofest, az ország legrégebb óta működő világzenei rendezvénye nyitja meg minden évben a fesztiválidényt Szabadkán és Palicson. Az Etnofest június 18-án kezdődött volna. Idén elmarad.

A szervezők nem tudják, hogy ősszel sor kerülhet-e a rendezvényre, vagy majd csak jövőre rendezik meg a 17. világzenei fesztivált.
Izraeli, belga és francia zenészek léptek volna fel az idei Etnofesten június 18-a és 21-e között Szabadkán és Palicson. Dejan Vujinović azt mondja, még most sem kaptak hivatalos értesítést a fesztivállal kapcsolatban. A szervezők jobbnak látták a nyár elejei rendezvényt lemondani. Az Etnofest szervezői a későbbiekben döntenek arról, hogy ősszel tartják meg a világzenei fesztivált, vagy következő év júniusában.

Etnofest
elhalasztják

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.