Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Elmaradnak a Szabadkai Városi Könyvtár nyári programjai

2020-07-09
15:04
Forrás
Közlemény
Elmaradnak a Szabadkai Városi Könyvtár és a palicsi fiókkönyvtár nyárra tervezett eseményei - számolt be Berényi Eszter főkönyvtáros.

Elsősorban a járványhelyzet miatt, de a holnap folytatódó építkezések miatt is, az általános- és a középiskolások, valamint a felnőttek részére szervezett minden eseményt elnapoltak.

Ennek ellenére nyári munkaidő szerint a könyvtár könyvkölcsönző osztályai továbbra is működni fognak. Hétfőn, szerdán és pénteken reggel fél 8-tól délután 3-ig, míg kedden és csütörtökön déltől este fél 8-ig várják az olvasóikat.

Az olvasóterem is a felhasználók rendelkezésére áll majd a továbbiakban is.

Szabadkai Városi Könyvtár

A Szabadkai Városi Könyvtár október 13-án, az intézmény 130-ik születésnapja alkalmával megrendezett multimediális olvasóterem ünnepélyes átadása után folytatja majd rendes munkáját.

Szabadka
Szabadkai Városi Könyvtár
palicsi fiókkönyvtár
elmarad
koronavírus
építkezés
elhalasztják

Most

16:48, Frissítve: 17:00

Jövő héten is kánikula lesz

Folytatódik a kánikula a jövő héten is térségünkben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Tegnap 36,7 Celsius-fokot mértek Budakalászon.
12:33, Frissítve: 16:24

Kikaptak a magyarkanizsai lányok Szabadkán

Nem épp jól sikerült a bemutatkozása az újonc magyarkanizsai TSC Női Labdarúgó Klubnak a szerb Szuperligában. Vajda Fangyó lányai 7:0 arányú vereséget szenvedtek a címvédő Spartacus otthonában.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.