Ugrás a tartalomra

Elmaradnak a Szabadkai Városi Könyvtár nyári programjai

2020.07.09
15:04
Forrás
Közlemény
Elmaradnak a Szabadkai Városi Könyvtár és a palicsi fiókkönyvtár nyárra tervezett eseményei - számolt be Berényi Eszter főkönyvtáros.

Elsősorban a járványhelyzet miatt, de a holnap folytatódó építkezések miatt is, az általános- és a középiskolások, valamint a felnőttek részére szervezett minden eseményt elnapoltak.

Ennek ellenére nyári munkaidő szerint a könyvtár könyvkölcsönző osztályai továbbra is működni fognak. Hétfőn, szerdán és pénteken reggel fél 8-tól délután 3-ig, míg kedden és csütörtökön déltől este fél 8-ig várják az olvasóikat.

Az olvasóterem is a felhasználók rendelkezésére áll majd a továbbiakban is.

A Szabadkai Városi Könyvtár október 13-án, az intézmény 130-ik születésnapja alkalmával megrendezett multimediális olvasóterem ünnepélyes átadása után folytatja majd rendes munkáját.

Szabadka
Szabadkai Városi Könyvtár
palicsi fiókkönyvtár
elmarad
koronavírus
építkezés
elhalasztják

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.