Ugrás a tartalomra

Elrajtolt a XX. Dombos Fest

2021.07.08
21:13
2021.07.09
17:02
Forrás
Pannon RTV
A jubiláris esemény ünnepi megnyitóján egy tortát is felszeltek, majd kezdődhetett a buli a löszfal tövében. Aki tegnap este lemaradt, az ne csüggedjen, hiszen még ma és holnap is kilátogathat a Hegyalja utcába Kishegyesre.

A fesztiválozók többségét még a rendkívüli meleg sem zavarta, hiszen a koronavírus-járvány okozta hosszú fesztiválszünet után végre ott lehetnek a rendezvényeken.

Tóth András: „Nagyon sok mindenért érdemes eljönni. Én például itt vagyok és mindig találkozok ismerősökkel meg új arcokkal is. Engem ezért vonz leginkább, mert sosem csalódok.”

Horák Dávid: „Az egész atmoszféra nagyon jó, az emberek közvetlenek, nagyon vendégszeretőek. A tábortűz is tök jó este meg a fényfestés.”

Horváth László a fesztivál alapítója szerint a kánikula nem kedvez a fesztiválozóknak, de ők ennek ellenére mindenkit gazdag programmal várnak a Hegyalja utcába.

„Nem akarunk kibújni a bőrünkből, tehát a Hegyalja utcának minden szegletét szeretnénk belakni. Ez azt jelenti, hogy a téren, a kisszínpadon, a nagyszínpadon, a löszfalon fényfestészetben, gasztroélményekkel várjuk a látogatókat, kishegyesieket és vidékieket.”

Csütörtökön a Kishegyesen fesztiválozókat többek között a Szabó Balázs trió, Básits Branka & Wertetics Slobodan, valamint a Parno Graszt szórakoztatta, de nem maradt el a hagyományosnak számító tábortűz és a fényfestés sem. A Dombos Fest pedig pénteken és szombaton is zajlik a Hegyalja utcában, ahol nemcsak koncertek, hanem egész napos programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Dombos Fest

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.