Ugrás a tartalomra

Én még itt vagyok

2021.10.05
19:51
2021.10.08
12:23
Forrás
Pannon RTV
Gyólay Karolina Én még itt vagyok című, nemrégiben megjelent verseskötetét mutatták be ma a magyarkanizsai József Attila Könyvtárban.

Gyólay Karolina idén már ötödik verseskötetét adta ki. Műveit elsősorban a női lét ihlette. A versekben szó van a hazaszeretetről, a szerelemről, a szeretetről, az elmúlásról és az elengedésről is, egy nő szemszögéből. Gyólay Karolina, amikor nem verseket ír, a magyarkanizsai Egészségház igazgatójaként dolgozik.

Gyólay Karolina: „A mostani kötet harminc verset tartalmaz. Válogatott versek, tehát mindenféleképp össze akartam foglalni a nő szemszögéből, hogy milyen a hazaszeretet, mi a szerepünk, ha elbukunk hogyan tudunk újra felállni, mennyire erősek vagyunk és mennyire tudunk harcolni azért, ami számunkra nagyon fontos.”

Gyólay Karolina
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.