Ugrás a tartalomra

Eperjes Károly tartott előadást Kelebián

2019.04.06
11:11
2019.04.06
18:30
Forrás
Pannon RTV
Nagyböjti lelki napot szervezett Kelebián a Vajdasági Pax Romana keresztény értelmiségiek civil szervezete. Az egybegyűlteknek Eperjes Károly tartott előadást.

A magyarországi színművész a Pannon RTV-nek elmondta: valamelyest lelassított és visszavett a tempóból, figyelmesebben bánik a pillanattal, és nem kapkod annyira. Ez a tudatosság pedig a tanúságtevéseiben is megjelenik. Ezt szeretné másoknak is átadni - tette hozzá. A teljes beszélgetést április 16-án, Szubjektív című műsorunkban láthatják majd.

Eperjes Károly, színművész, Magyarország: „25 évvel ezelőtt volt egy lelki fordulat az életemben. Addig is vasárnapi kereszténynek tartottam magam, így éltem, de amióta volt az a lelki fordulat, nemcsak vasárnapi keresztény vagyok, hanem igyekszem napi megtérő lenni. Ebben a legnagyobb lehetőség a napi szentmise, szentáldozás.”

Eperjes Károly
Kelebia
Pax Romana
nagyböjt

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.