Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Epreskerti mesék - könyvbemutató Bácsfeketehegyen

2019-12-01
09:32
2019-12-01
17:22
Forrás
Pannon RTV
Mészáros Anikó Epreskerti mesék című könyvét ismerhették meg az érdeklődők tegnap délután a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban.

Az interaktív bemutatón a könyv szerzője Berényi Emőkével beszélgetett, és közösen ismertették a gyerekekkel és szüleikkel az alkotást. A rendezvény társszervezője a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete volt.

Mészáros Anikó, szerző: „Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az ihletése személyes jellegű. Hogy egy kicsit a sztoriba is belemélyedjek, ez egy modern királylányos történet, egy modern szerelmi történet. 13 fejezetből áll, én meseregényként értelmezem. A főszereplő Eperke, a szobalány, aki a szerelemnek az odaadó híve és szeretné, hogy ha a palotában, a királyságban mindenki boldog lenne, ezért arra törekszik, hogy mindenkinek párt találjon, illetve a sérül szíveket összefércelje, és mindenkinek egy kis boldogságot csempésszen a mindennapjaiba.”

Epreskerti mesék
Berényi Emőke
könyvbemutató

Most

19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű