Ugrás a tartalomra

Értelemmel, érzelemmel - könyvbemutató Horgoson

2021.11.26
18:34
2021.11.26
19:16
Forrás
Pannon RTV
Barácius Zoltán művét, a Jónás Gabriella és Korica Miklós színészházaspárról készült könyvet mutatták be.

Horgoson is bemutatták az Értelemmel, érzelemmel című könyvet péntek este a Művelődési Házban. A könyvet a tíz évvel ezelőtt elhunyt író, rendező, Barácius Zoltán alkotta meg, amiben a Jónás Gabriella és Korica Miklós házaspár útját mutatja be a Szabadkai Népszínházban. A könyvet több vajdasági településen és Budapesten is bemutatták. Az eseményt a Művelődési Ház és az Órás Villa szervezte.

Jónás Gabriella, színművész: „Először is egy nagyon fontos dolog: újra találkozás a közönséggel, az egykori, valamikori színházba járókkal, és azzal a jó érzéssel, azzal a tudattal tudok nyugovóra térni, hogy az emberek szeretetben őriztek meg bennünket, és nagyon sajnálom, hogy Korica Miklós már csak odafentről nézheti ezeket a könyvbemutatókat, és nem vehet részt rajta személyesen, hiszen az ő élete ugyanúgy benne van, mint az enyém.”

Horgos
könyvbemutató
Értelemmel érzelemmel
Baracius Zoltán
Jónás Gabriella
Korica Miklós
könyv

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.