Ugrás a tartalomra

És ez Keviben sem vicc

2020.12.27
16:30
Forrás
Pannon RTV
„És ez nem vicc” címmel tartott előadást Keviben a Tanyaszínház vezetője, Magyar Attila. A helyi Móra István Művelődési Egyesületben szervezett kötetlen beszélgetés célja a Tanyaszínház folytonosságának megőrzése volt.

Idén 25 előadást kellett lemondania a társulatnak.

Az eddigi években a Tanyaszínház azokat a településeket, falvakat járta be, ahová a színházi idényben nem jutott el előadás, de az idei év kivétel volt. A koronavírus sajnos a Tanyaszínház turnéját is befolyásolta, minden tervezett előadást lemondtak. Így született meg Magyar Attila önálló előadása, amelyet a kevi művelődési egyesületében tartott meg.

Magyar Attila, vezető, Tanyaszínház: „A NATO bombázása, a tankok, az infláció, az esőzés, semmi nem akadályozott bennünket, most nehogy ez a vírus tegyen keresztbe.”

A humorban gazdag előadás fő célja a Tanyaszínház folytonosságának megőrzése. A közönség anekdotákat hallhatott a Tanyaszínház életéből, amely egy kötetlen beszélgetéssel fejeződött.

„Valójában tízet terveztünk, csak hát a vírusnak köszönhetően ez egyre redukálódott. A többit meglátjuk.”

Az előadás egyebek között a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával valósult meg. A tervek szerint a jövő évben más településeken is bemutatkozik majd az ”És ez nem vicc” elnevezésű előadás.

Kevi
Tanyaszínház
Magyar Attila
És ez nem vicc

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:32, Frissítve: 14:41

Sportnap Zentán

A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tartottak. A gyerekek a többi között kispályás fociban, röplabdában, kosárlabdában, futásban és sakkban mérhették össze tudásukat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.